Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit la SIPG!


Seniorii Petrolului Romanesc  SERVICII SIPG

SIPG cursuri si durata »ARHIVA


REVISTA PRESEIwww.energy.eu

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit la SIPG!

Data: 09 ianuarie 2017

In atentia STIMATILOR COLEGI, PRIETENI SI COLABORATORI
SIPG va invita si asteapta sa-i fiti alaturi!

 

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit la SIPG!

Sistemul 2% va permite sa directionati doua procente din impozitul dumneavoastra pe venit catre o organizatie nonguvernamentala in care credeti. Puteti, astfel, contribui la solutionarea multiplelor probleme profesionale sprijinind singura asociatie romaneasca de profil:

Asociatia SOCIETATEA INGINEROLOR DE PETROL SI GAZE (SIPG)

Acum aveti sansa sa sustineti SIPG prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, respectiv prin directionarea a 2% din impozitul pe venitul vostru global catre Asociatia SIPG.

Daca v-ati hotarat si doriti sa directionati cei 2%, puteti folosi formularul 230 de directionare completat cu datele SIPG. Completati-l, daca ati obtinut venituri doar din salarii, cu toate datele necesare (la rubricile: I. Date de identificare a contribuabilului si Semnatura contribuabilului). In cazul in care ati obtinut venituri si din alte surse, trebuie sa completati formularul 200.

Va reamintim ca redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit catre o organizatie nonprofit NU vi se scade din salariu. Daca nu completati declaratia de redirectionare, suma aferenta celor 2% din impozitul pe venit va fi virata automat catre bugetul de stat. Mai mult, redirectionarea celor 2% nu reprezinta aceiasi 2% care sunt virati lunar catre pensia privata.

Formularele pt. anul 2016 trebuie depuse/trimise pe adresa administratiei financiare de care apartineti cu domiciliul stabil pana pe 15 mai 2017.

 

Va multumim!
Cu stima si respect asociativ,

PRESEDINTE FONDATOR SIPG, 
Dr.ing.Gheorghe BULIGA

Bucuresti, ianuarie 2017

 

CLICK AICI PENTRU FORMULARcontact